ایجاد برنامه اجرای BIM


به طور معمول ، شرکت های بزرگ شروع به ایجاد BEP با استفاده از الگوی شرکت برای چنین سندی می کنند. اطلاعات را با توجه به نیازهای پروژه پر می کند. برای نیازهای این مجموعه ، من یک الگوی BEP ایجاد کردم ، که ضمن تکمیل بخشهای بعدی طرح ، به ما خدمت می کند. به خاطر داشته باشید که هر BEP منحصر به فرد است. برخی ممکن است شامل چندین صفحه باشند و به چند بخش تقسیم شوند ، در حالی که بعضی دیگر ممکن است سه یا چهار صفحه باشند. همه اینها به سطح جزئیات ، پیچیدگی پروژه ، مشخصات ، الزامات و مقررات محلی بستگی دارد. با این حال ، طول سند خود چندان مهم نیست. نکته اصلی این است که اطمینان حاصل شود این طرح به طور موثر همه اعضای تیم را به سمت اهداف مورد نظر برای اجرای BIM هدایت می کند.

مرحله 1 - تعریف اطلاعات اساسی مربوط به پروژه


اول از همه ، هنگام ایجاد یک برنامه اجرای BIM ، باید اطلاعات اساسی در مورد پروژه را ارائه دهیم. این به افرادی که هنوز پروژه را نمی دانند با یک دید کلی از محدوده پروژه ارائه می دهد. برای این راهنما ، ما BEP ساختمان بخش تازه تاسیس بیمارستان دانشگاه اسلو را ایجاد خواهیم کرد.

به طور معمول در این بخش ، ما داده هایی از جمله:

شماره پروژه : شماره پروژه منفرد ، شناسایی اسناد پروژه یک پروژه خاص را ساده می کند. به خصوص اگر پروژه های زیادی به طور همزمان انجام شود یا اگر پروژه های زیادی برای همان مشتری انجام دهیم بسیار مفید است.

نام پروژه : نامی است که توسط مشتری یا تیم پروژه تاسیس شده است ، و همه افراد درگیر هنگام بحث در مورد پروژه از آن استفاده می کنند.

صاحب پروژه : در اینجا ما اطلاعاتی را در مورد اینکه چه کسی مالک پروژه است ارائه می دهیم. این می تواند نام شخص یا نام شرکت / موسسه ای باشد که این شخص در آن کار می کند.

محلی سازی پروژه : در صورت محلی سازی ، باید مختصات پروژه یا آدرس واقعی سرمایه گذاری را مشخص کنیم.

توضیحات پروژه : توضیحات تصویر دقیق تری از آنچه قصد ساختن آن را داریم ارائه می دهد. شخصی که BEP را می خواند ، یک بخش سریع سریع از حقایق خاص مربوط به پروژه را دریافت می کند.

مدت زمان پروژه : اطلاعات مربوط به مدت زمان اجرای پروژه در اینجا ارائه می شود.

اعضای اصلی تیم و مدیران مدل را شناسایی کنید

بخش مقدماتی دیگری که یک BEP م shouldثر باید شامل شود ، شامل اطلاعات تماس و اسامی افراد مسئول اجرای BIM در هر قسمت از پروژه است. در الگوی ما اطلاعاتی از این دست را پیدا خواهیم کرد:

موقعیت / نقش شخص در پروژه

شخص در چه شرکت سازمانی کار می کند

نام و نام خانوادگی

مشخصات تماس: آدرس پست الکترونیکی ، شماره تلفن

این نکته از آنجا که همه ما به صورت گروهی کار می کنیم قابل توجه است. باید دقیقاً بدانیم که چگونه می توانیم با افراد دیگر تیم تماس بگیریم. در صورت وجود هرگونه سوال درمورد پیشرفت پروژه ، یکی از اعضای تیم می تواند به نمودار نگاه کرده و تماس لازم را پیدا کند ، همه در یک مکان. ضروری است که با پیشرفت پروژه نمودار به روز شود.

نقاط عطف پروژه را مشخص کنید

اگرچه نقاط عطف پروژه ممکن است در طول پروژه تکامل یابند ، درج چنین اطلاعاتی در BEP مهم است. با تشکر از این اطلاعات ، به تیم های صنعتی کمک می کند تا برنامه های کاری خود را برای مطابقت با برنامه کلی پروژه تنظیم کنند. این بخش ، بسته به اندازه و دامنه پروژه ، ممکن است حاوی اطلاعات جزئی کم و بیش باشد.

مرحله 2 - تعریف اهداف پروژه


هنگامی که BEP خود را با اطلاعات اولیه مربوط به پروژه پر کردیم ، وقت آن است که به بخش بعدی برویم. گام دوم برای ایجاد یک برنامه اجرای BIM م effectiveثر ، در نظر گرفتن مزایایی است که BIM برای پروژه ما به همراه دارد و بر این اساس اهدافی را که قصد دستیابی آنها را داریم تعریف کنید. برای تعریف موثر اهداف ، لازم به یادآوری است که چنین اهدافی باید مربوط به پروژه ایجاد شده باشد ، برای تیم پروژه قابل اندازه گیری و دستیابی باشد. بسیار خوب ، اما به طور کلی درباره چه اهدافی صحبت می کنیم؟ اهداف BEP ممکن است متفاوت باشد و به ویژگی های پروژه بستگی دارد.

اگر به عنوان مثال ، هدف ما افزایش کار تیمی هنگام کار با BIM و در نظر گرفتن پروژه به عنوان یک پروژه آزمایشی است ، اهداف شما ممکن است شامل موارد زیر باشد:

افزایش دانش برنامه های طراحی سه بعدی در بین تیم پروژه ، با

داشتن تجربه هماهنگی بین صنعت ،

افزایش اثربخشی کار طراحان از طریق استفاده کارآمدتر از ابزار طراحی ،

ایجاد روال برای خودکار کردن کارهای تکراری طراحی.

جاه طلبی مکرر تیم اجرای BIM افزایش کارایی و ایمنی پروژه است. این بیانیه عمومی می تواند شامل موارد زیر باشد:

کاهش زمان ایجاد اسناد پروژه از طریق هماهنگی کارآمد مدلهای سه بعدی ،

کار کارآمد تیم ها در سایت به دلیل استفاده از مدل های سه بعدی و مستندات به طور مداوم به روز شده ،

خودکار کردن کارهای تکراری طراحی ،

کار کارآمدتر در سایت ساخت و ساز به دلیل شبیه سازی های از قبل ساخته شده در ساخت و ساز ،

افزایش ایمنی در محل ساخت و ساز از طریق تشخیص سریعتر خطرات احتمالی از طریق مدل ها و شبیه سازی های سه بعدی.

BIM ، در کنار افزایش کارایی پروژه ، اغلب به بهبود کیفیت پروژه کمک می کند و اهداف در این گروه می توانند:

ایجاد اسناد طراحی دقیق تر برای اجرای موثرتر در مراحل بعدی ،

طراحی سریعتر و کارآمد انرژی با تکرار سریعتر مدلهای مصرف انرژی ،

افزایش کیفیت راه حل های طراحی شده از طریق هماهنگی دقیق سیستم های سه بعدی با عناصر معماری و ساختاری ،

بهبود کنترل بودجه پروژه با اجرای اطلاعات مربوط به قیمت راه حل های نصب شده.

فناوری BIM به طور فزاینده ای در زمینه های جدید عملی در دسترس است. شرکت ها در حال کشف پتانسیل فناوری BIM هستند و به دنبال روش های دیگر استفاده از مدل های سه بعدی و اطلاعات موجود در آنها هستند. جستجوی مناطق جدید برنامه BIM ممکن است برای شرکتهایی با استراتژی BIM پایدار هدف افزایش "دامنه" خدمات پیشنهادی خود به مشتریان باشد.

استفاده از فن آوری بازی برای ایجاد یک فضای تعاملی برای سایت ساخت و ساز ،

استفاده از فناوری AR یا VR برای اهداف ارتقا investment سرمایه گذاری ،

استفاده از اطلاعات در مدل برای راه حل های استفاده از هوش مصنوعی برای بهینه سازی فرایندهای ساخت. اهداف فوق الذکر صرفاً پیشنهادی برای الهام بخشیدن است. به خاطر داشته باشید اهداف مناسب تیم را به اجرای BIM ترغیب می کند ، نه برعکس. هنگام تعیین اهداف ، به نظر می رسد افزودن اولویت ها روش خوبی است. اولویت بندی یک هدف باعث می شود درک بهتری از آنچه گروه پروژه متمرکز کرده است و اهداف ثانویه است.

خلاصه


پیاده سازی فناوری BIM به برنامه ریزی دقیق و اصلاح فرایندهای استاندارد طراحی نیاز دارد. این نه تنها تغییر در روند کار بلکه در نحوه تفکر است. بدون راهنمای مناسب ، سازگاری با این تغییرات و پیاده سازی آنها برای ما مشکل خواهد بود. در اینجا فناوری BEP به کمک ما می آید. اگرچه در مقاله امروز ما فقط به موضوع اولیه کل طرح پرداختیم ، اما این یک گام اساسی است. بدون اهداف کاملاً مشخص و قابل اندازه گیری ، خیلی دور نخواهیم شد و در اولین فرصت ممکن گم خواهیم شد.