اما به نرم افزار Autodesk Revit باید از چند منظر پرداخت ، در ابتدا باید بدانیم که این نرم افزار یک نرم افزار کاملا مهندسی بوده و تلاش ما در آن باید به خروجی های اجرایی و مهندسی برسد تا خروجی های گرافیکی . آنجه از Autodek Revit  نیاز داریم ، نقشه های فاز 2 معماری ، شاپ تاسیسات و سازه بوده اما با یک تفاوت مهم نسبت به سیستم های سنتی ...

در Autodesk Revit ما یک بار از صفر تا 100 پروژه طراحی و مدل سازی می کنیم و این مدلسازی به صورت سه بعدی و با پارامترهای هندسی دقیق برای هریک از عناصر می باشد ، بنابراین در طول این مدلسازی تمامی ایرادات پروژه مشخص شده و مشکلاتی که در سیستم سنتی در زمان اجرا با آن برخورد داشتیم حل می شود و حال نقشه های اجرایی خروجی از آن آزموده شده و بدون مشکل خواهند بود.

در از سوی دیگر می دانیم که در تمام کشورهای توسعه یافته مدلسازی اطلاعات ساختمان یکی از قوانین و مهمترین اصول ساخت در بخش ساختمان ، سد سازی ، راهسازی و .... می باشد ، بنابراین باید تمام طراحی ها تحت نرم افزارهای BIM مدلسازی شوند که در این راستا نیزی یک از محبوبترین نرم افزارها Autodesk Revit  می باشد که در تمام بخش های معماری ، سازه و تاسیسات قابلیت مدلسازی دارد.

این نرم افزار به ما این قابلیت را می دهد تا جدا از مدلسازی پروژه تمامی اطلاعات متنی و عددی هر عنصر از یک پروژه را در آن وارد کرده تا یک کتابخانه دیجیتال از کل پروژه در اختیار داشته باشیم. در مدلسازی اطلاعات ساختمان سطح جزییات مدلسازی یک از اصلی ترین موارد قراردادها می باشد ، در این فرآیند می توان حتی تمام اسناد و مدارک کاغذی در پروژه را نیز در فایل BIM بارگذاری کرد تا در طول چرخه حیات پروژه بتوان از این داده ها استفاده نمود و تا حد زیادی از ، از بین رفتن مدارک و مفقود شدن آنها جلوگیری نمود.

پس باید بدانیم جایگاه یک نیروی Revit کار در بخش فنی پروژه های بوده و در زیر مجموعه مشاور و یا تیم های BIM می باشد و آنچه با آن سر و کار خواهد داشت عدد و رقم و نقشه خواهد بود ، بر خلاف آنچه که در تری دی مکس اتفاق می افتد.

اما آن آینده کاری هریک در ایران به پارامترهای زیاد بستگی دارد مانند شهر محل اقامت ، در شهرهای بزرگ که پروژه های بلند مرتبه سازی و پروژه های متراژ بالا بیشتر می باشد طبیعی هست که برای یک Revit کار و تیم های BIM فرصت های شغلی بیشتری رقم خواهد خورد تا شهرهای کوچکتر اما اگر بخواهیم به صورت کلی آن را بررسی نماییم و بدون فاکتور گذاری های خاص ، می توان گفت تعداد فرصت های شغلی در حال حاضر (سال 1398) قطعا کمتر از تعداد فرصت های شغلی برای تری دی مکس می باشد اما از سوی دیگر تعداد رویت کارهای حرفه ای نیز نسبت به تری دی مکس کارهای حرفه ای بسیار بسیار کمتر می باشد بنابراین نسبت تعداد به فرصت شغلی در هر دو تقریبا برابر بوده اما از لحاظ میزان درآمد و دستمزد در حال حاضر میزان دستمزدها برای یک رویت کار نه خیلی زیاد اما بیشتر از دستمزدهای تری دی مکس کارها می باشد که این خود شاید پارامتر مهمی برای انتخاب ادامه فعالیت حرفه ای هر فرد باشد . باید از این دورنما قافل نشد که در کشور ما نیز مدلسازی اطلاعات ساختمانی به صورت قانون تصویب شده و در حال برنامه ریزی منشور اجرایی آن می باشیم و طبیعی هست که بعد یک مدت از برنامه ریزی و سپس ازمون و خطاهای اجرای اولیه آن ، این فرآیند اجباری شده و آنگاه به تعداد هر دفتر فنی ، مشاور ، کارفرما و ساختمان ما نیاز به رویت کارهای حرفه ای خواهیم داشت.

اما در خارج از ایران و در کشورهای توسعه یافته قطعا و بدون تردید کار در Revit بسیار بیشتر و غیر قابل مقایسه با 3DSMAX می باشد ، گاها حتی ممکن هست تری دی مکس کارها در خارج از ایران به عنوان یک شهروند آن کشور نتوانند از حرفه خود استفاده کنن و این دلیلی بر ضعف این نرم افزار نیست بلکه برخلاف عادت ما در ایران که هر فرد با یک سیستم خانگی و به راحتی با این نرم افزار و به رایگان کار می کند و شاید ساعت ها بابت رندرهای طولانی زمان صرف می کند ، در خارج از ایران باید مکس کار دارای NetRoomRender های حرفه ای باشد که خوب این به مفهموم داشتن 10 ها سیستم که هریک نیاز به لایسنس های گرانقیمت تری دی مکس ، وری ، کرونا ، فارست و .... باشد که نیاز به سرمایه زیادی خواهد داشت ، بنابراین دیگر حاضر به انجام کار با قیمت های بسیار پایین نمی باشد ، بنابراین در تعریف کلی می گوییم پروژه های تری دی مکس در کشورهای پیشرفته بسیار گران بوده و به همین علت تقاضا برای آن کمتر می باشد ( این را فراموش نکنیم که از دیدگاه ساختمانی در حال بررسی هستیم نه دیدگاه فیلم سازی و جلوه های ویژه که کاملا شرایطی متفاوت دارد )